Webshop

In de meeste winkels hebben ze geen ervaring met een groendak. Gelukkig kan je in een webshop wel terecht voor kennis en de juiste benodigdheden voor een groendak. Online kan je terecht om complete kant-en-klaar pakketten te kopen. Met deze pakketten kan je aan de slag om je dak groen te maken. Je kiest een pakket uit op basis van jouw type dak. Denk hierbij aan helende daken en de hellingshoek. Vervolgens krijg je alle benodigdheden netjes bij je thuisbezorgd. Je kan direct aan de slag om je dak groen te maken. Het enige wat je nog zelf hoeft te halen is een zak grind bij de bouwmarkt. Je hebt namelijk grind nodig voor langs de randen van het dak. Doordat je uit verschillende soorten en kleuren grind kan kiezen is dit heel persoonlijk.

naar de webshop

Controleer de webshop waar je sedum planten aanschaft

Natuurlijk is niet iedere sedum webshop hetzelfde. Als je investeert in een groendak, dan wil je hier nog wel jaren van genieten. Het gaat niet om een aanschaf die een paar jaar mee moet gaan en dan op is. De terugverdientijd van een groendak is 7 tot 10 jaar. Na 10 jaar wil je nog steeds kunnen genieten van een groendak. Het is belangrijk om te kiezen voor een leverancier, waarvan je weet dat ze kwaliteit leveren. Sedum planten die rechtstreeks van de kweker vandaan komen en uitgezocht zijn voor een groendak. Een kwaliteitskweker weet precies wat hij levert en hoe de planten functioneren op een dak. Ze hebben de planten zelfs op speciale cocos matten gekweekt, zodat je ze eenvoudig over je dak heen kan uitrollen. Op onze website hebben we een lijstje gemaakt met webshops die gegarandeerd planten leveren van een kwaliteitskweker. Je weet bij deze sites zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Helaas zijn er altijd websites waarbij je pure troep kan bestellen. Wij helpen je op weg met gekwalificeerde kwekers die gegarandeerd kwaliteit leveren. De webshops in ons lijstje werken met deze kwekers samen om de planten te leveren.

Doe het zelf pakket online bestellen

Wil je direct aan de slag om jouw dak groen te maken? In de sedum webshop kan je terecht voor een doe het zelf pakket. Je kan dit pakket gewoon online bestellen en bij je thuis laten bezorgen. Voor de opbouw van een groendak is het belangrijk dat je met verschillende lagen werkt. De hoeveelheid lagen is afhankelijk van het type dak dat je hebt. In een webshop kan je een pakket uitzoeken op basis van jouw dak. Hierin zitten meteen de lagen die je nodig hebt voor jouw type dak. Daarnaast zitten er natuurlijk sedummatten bij en instructies hoe je het dak helemaal zelf kan aanleggen. Wil je liever de lagen zelf aanschaffen in de bouwmarkt? Natuurlijk kan dit ook, maar we raden je wel aan goed te controleren dat je de juiste lagen in huis haalt. Het is mogelijk om de sedummatten vervolgens los te bestellen in de webshop.